Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Anne: Η πραγματική ζωή της μικρής Μελέκ με τα μελαγχολικά μάτια που κλέβει καρδιές

Πραγματική πρωταγωνίστρια της σειράς Anne είναι η εννιάχρονη Beren Gokyildiz που με τα μελαγχολικά μάτια της «κλέβει» καρδιές.

Στην Τουρκία, λοιπόν, η μικρή χαρακτηρίζεται παιδί-θαύμα. Φυσικά, όλο αυτό έχει να κάνει με το συγκινητικό ρόλο της, αλλά και πόσο καλά μπόρεσε να ανταπεξέλθει σε αυτόν
Η μικρή για να πάρει το ρόλο της Μελέκ πέρασε από ένα τεράστιο κάστινγκ. Συγκεκριμένα, οι παραγωγοί είδαν πάνω από 400 κοριτσάκια. Κατέληξαν στα 10 επικρατέστερα και τελικά η εννιάχρονη με τα εκφραστικά μάτια πήρε το ρόλο.
Αυτός βέβαια δεν ήταν ο πρώτος της ρόλος. Σε αντίθεση με το ρόλο της Μελέκ στη σειρά, στην πραγματική ζωή της η μικρή ηθοποιός έχει μια πολύ ευτυχισμένη οικογένεια και δύο γονείς που τη λατρεύουν.
Μάλιστα το ζευγάρι, λόγω της ιδιαιτερότητας της σειράς, αμφιταλαντεύτηκε πολύ στο κατά πόσον η κόρη τους θα έπρεπε να πάρει μέρος στο συγκεκριμένο και όταν τους ανακοινώθηκε πως η μικρή πήρε το ρόλο, υπήρξε συμφωνία με την παραγωγή να υπάρχει ψυχολόγος, ώστε να εξηγεί διάφορα πράγματα στη μικρή προκειμένου να μην της δημιουργηθούν τραύματα.
Πάντως, οι γονείς της έχουν κατηγορηθεί από κάποια μέσα της Τουρκίας πως υπερεκθέτουν την κόρη τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μιας και η μικρή έχει λογαριασμό στο Instagram με περισσότερους από 300.000 followers, όπου και ανεβαίνουν σε τακτική βάση διάφορα στιγμιότυπα. Η ίδια η μικρή πάντως έχει δηλώσει πως αγαπά πολύ το Instagram.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου, οι γονείς της δέχτηκαν πρόταση-μαμούθ για να πρωταγωνιστήσει η μικρή σε διαφήμιση παιδικού σαμπουάν.
πηγή : fanpage.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια