Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

46χρονος στην Ζάκυνθο σκότωσε τον σκύλο του γιατί ήταν ζωηρός





Ποινή 5.000 ευρώ και φυλάκιση 22 μηνών με τριετή αναστολή επιβλήθησαν σε 46χρονο ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε το σκύλο του στο Μαχαιράδο Ζακύνθου.

Στη δίκη βρέθηκαν μέλη φιλοζωικών οργανώσεων, καθώς και ο μηνυτής – γείτονας του κατηγορούμενου που άκουσε τον πυροβολισμό και ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο 46χρονος κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί όπλων, κατοχή και οπλοχρησία και παράβαση του νόμου περί αδέσποτων και δεσποζόμενων ζώων.

Η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου ανέφερε πως ο 46χρονος πήγε στο αγρόκτημα για να πάρει το όπλο που ανήκε στον πατέρα του, που είχε πεθάνει, αλλά και να ταΐσει το σκυλί που ήταν δεμένο εκεί. Ο πυροβολισμός του ζώου, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, έγινε για να αμυνθεί, καθώς όπως είπε το σκυλί ήταν άγριο και του επιτέθηκε αναφέρει το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων. Ο κατηγορούμενος άσκησε έφεση κατά της απόφασης.
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια