Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Νανά Παλαιτσάκη: Να φορέσουμε μαύρα περιβραχιόνια και μεσίστιες οι σημαίες για την 28η Οκτωβρίου







Η Νανά Παλαιτσάκη εδώ και έναν χρόνο ζει μόνιμα στο Λος Άντζελες όπου εργάζεται ως Executive Producer στο 48Film Project και το respectgreece.com.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή δημοσιογράφος ενημερώνει τους διαδικτυακούς της φίλους για τη ζωή της στο Λος Άντζελες μέσα από φωτογραφίες και βίντεο στα social media.

Αυτή τη φορά, στο προφίλ της στο Facebook, αλλά και στον λογαριασμό του YouTube Respect Greece έκανε ένα διάγγελμα για τη φετινή παρέλαση ανήμερα της επετείου του «Όχι», στις 28 Οκτωβρίου.

«Παραμονές μιας μεγάλης επετείου, θέλω να μοιραστώ μαζί σας κάποιες σκέψεις, κάποιες σκέψεις που μου δημιουργούν μόνο θυμό. Ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε την ανεξαρτησία της Ελλάδας με τιμές και παρελάσεις, για ποια ανεξαρτησία μιλάμε;! Για ποια ανεξάρτητη χώρα μιλάμε! Η χώρα μου δεν είναι ανεξάρτητη πια, μας έχουν κάνει δούλους… Θέλω από όλους μας να πούμε “όχι” δεν είναι μέρα ανεξαρτησίας, είναι φάντασμα η ελληνική ανεξαρτησία… Θέλω λοιπόν να πάρετε ένα μαύρο περιβραχιόνιο και μεσίστιες τις σημαίες, τις σημαίες αυτές για τις οποίες οι δικοί σας πρόγονοι, οι δικοί μας πρόγονοι αγωνίστηκαν και να φωνάξετε μέχρι εδώ! Είμαστε Έλληνες, οφείλουμε να υπερασπιστούμε την ανεξαρτησία μας και δεν είμαστε ανεξάρτητοι πια, είμαστε δούλοι» είπε μεταξύ άλλων, ενώ υποστήριξε πως «Η σημαντικότερη μάχη που ανέτρεψε την επέκταση του Ισλάμ στη Δύση, ήταν η μάχη του Μαραθώνα».




ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια