Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Χρυσοί Παίδες Ελλήνων! Κατέκτησαν αήττητοι το Ευρωμπάσκετ!





Πανηγυρικά επέστρεψε εκεί που ανήκει η Εθνική Παίδων. Έχοντας εξασφαλίσει από χθες την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό U16 (Β’ Κατηγορίας) στη Σόφια νικώντας με 74-60 την Ολλανδία στον μεγάλο τελικό.

Μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο μέρος, η ελληνική ομάδα «καθάρισε» το ματς στο τρίτο δεκάλεπτο, όταν το επί μέρους σκορ ήταν 14-3. Τα παιδιά του Κώστα Παπαδόπουλου διαχειρίστηκαν άψογα τη διαφορά μέχρι το τέλος και πήραν την πρώτη θέση χωρίς ήττα στο τουρνουά.

Κορυφαίος και MVP ήταν ο Νίκος Ρογκαβόπουλος. Ο νέος άσος της ΑΕΚ είχε 21 πόντους, 7 ριμπάουντ και 1 ασίστ. Πολύ καλή παρουσία είχε και ο Αριστοτέλης Σωτηρίου με 15 πόντους.

Δεκάλεπτα: 20-19, 39-35, 53-38, 74-60

Οι πόντοι της ελληνικής ομάδας: Βλάσιος 5, Ταζόπουλος, Τσουμάνης 6 (10 ριμπ.), Ρογκαβόπουλος 21 (7 ριμπ.), Λαναράς, Σωτηρίου 15 (4 ριμπ., 4 ασίστ), Κλωναράς 8 (6 ριμπ.), Σιδηροηλίας 2, Σταυρακούκας 2, Κωστίκας, Καραΐσκος 2 (6 ριμπ.), Κάδρας 13.

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια