Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Τατουάζ: Η συγκλονιστική υπόθεση της σειράς που θα μας καθηλώσει




Η νέα αστυνομική σειρά τατουάζ που θα προβληθεί στο Αlpha πραγματοποιεί γυρίσματα σε διάφορες περιοχές όπως το Λονδίνο τα Μετέωρα την Αίγινα το Καστράκι Καλαμπάκας και την Αθήνα.


Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι θα είναι ο ο Άλεξ (Στέφανος Μιχαήλ) και η Άννα (Δανάη Παππά) οι οποίοι θα ζήσουν ένα τρομερό έρωτα. Το νεαρό ζευγάρι στην αρχή θα ανάπτυξη μία διαδικτυακή σχέση για ένα χρόνο.


Η Άννα είναι παντρεμένη με τον Τόνι (Μιχάλης Λεβεντογιάννης).

Η Άννα θα πείσει τη φίλη της να πάνε στην Αίγινα να κάνουν διακοπές για λίγες μέρες. Εκεί θα έρθουν πολύ κοντά με τον Αλέξ και θα περάσουν μεγάλες στιγμές πάθους. Αυτό που θα νιώσουν ο ένας για τον άλλον θα είναι τόσο δυνατό και έτσι θα κάνουν το ίδιο τατουάζ. Τίποτα δεν μπορεί να τους χωρίσει αυτούς τους δύο νέους. Όμως δυστυχώς για εκείνους ένα φόνος θα αλλάξει τα πάντα μέσα στη ζωή τους.
Εκείνη τη στιγμή θα ξεκινήσει ένας τρομερός εφιάλτης, αφού τον Αλέξανδρο τον κυνηγά η αστυνομία και τον συλλαμβάνει μπροστά στα μάτια του πατέρα του Παύλου Μελά (Γιώργος Παρτσαλάκης), και της μάνας του (Ελίνα Ακριτίδου).






Στην Αθήνα θα δούμε την Κατερίνα Γερονικολού και τον Νίκο Πολυδερόπουλο να υποδύεται τον Ορφέα.


Η Bέρα η (Εβελίνα Παπούλια) είναι μια χορεύτρια η οποία έχει τη δική της σχολή χορού και έχει σχέση με τον Θεοχάρη Ραζή (Απόστολος Γκλέτσος).


Συγκλονιστικό ρόλο στην υπόθεση θα παίξει και η Αμαλία (Μυρτώ Αλικάκη) που θα είναι μία γυναίκα γεμάτη μυστήριο η οποία όμως αντιμετωπίζει ένα τρομερό πρόβλημα υγείας.

videogr.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια