Προτεινομενη Αναρτηση

Καλό ταξίδι μικρέ! Να επιστρέψεις στα Χανιά γερός και υγιής

Και το ταξίδι άρχισε. Ο μικρός Δημήτρης χάρις στη δική σας “δύναμη” που αποδεικνύεται τεράστια και συγκινητική, ταξιδεύει με τους δικούς το...

Η υπόθεση του Τούρκου εμπρηστή μπήκε στο «αρχείο» επειδή έχει «ψυχολογικά προβλημάτα»Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, «H σύλληψή του Toύρκου δεν εμπνέει ανησυχία, διότι φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα» για το χτεσινό περιστατικό με την επ αυτοφώρω σύλληψη του Τούρκου εμπρηστή τη στιγμή που προσπαθούσε να βάλει φωτιά.

Xτες ένας Τούρκος υπήκοος, συνελήφθη στην Εγνατία Οδό, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά, πλησίον του αυτοκινητοδρόμου.Ο Τούρκος είχε παρκάρει το όχημα του κοντά σήραγγα Αγίου Νικολάου.

Αστυνομικοί από το Τμήμα Παραμυθιάς,τον συνέλαβαν αμέσως μόλις έβαλε φωτιά.

Ο Τούρκος βρίσκεται νόμιμα στην Ελλάδα και έχει υποβάλλει αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου,ενώ την ερχόμενη Δευτέρα θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να απολογηθεί.Παράλληλα πληροφορίες και από την κυβέρνηση ανέφεραν πως η σύλληψή του δεν εμπνέει ανησυχία, διότι φέρεται ότι αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα καθώς υποστηρίζεται πως αν επρόκειτο για κάποιον επικίνδυνο εμπρηστή δεν θα προσπαθούσε να βάλει φωτιά με αναπτήρα σε τόσο εμφανές σημείο της Εγνατίας Οδού.

Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια