Προτεινομενη Αναρτηση

8 πράγματα που ήταν τελείως διαφορετικά στην Ελλάδα όταν παιζόταν το «Λόγω Τιμής» στην τηλεόραση

Αν το σενάριο είχε γραφτεί σήμερα τα παρακάτω δεν θα είχαν συμβεί ποτέ Το Mega εξακολουθεί να κρατάει μία αξιοπρεπέστατη θέση στις ε...

Κοινωνικος τουρισμός: 10ημέρες διακοπές και επιδότηση μετακίνησης για όποιον επιλέξει την Λέσβο



Μέχρι 10 διανυκτερεύσεις, δικαιούνται οι δικαιούχοι του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ΛΑΕ/ΟΓΑ από όλες τις περιοχές της χώρας που θα επιλέξουν ως τουριστικό προορισμό το νησί της Λέσβου


Έως και 10 διανυκτερεύσεις μπορούν να επιδοτηθούν οι δικαιούχοι κοινωνικού τουρισμού του ΟΓΑ, που θα επιλέξουν το νησί της Λέσβου για τις διακοπές τους.

Παράλληλα η δυνατότητα αυτή θα ισχύει και για τους δικαιούχους του κοινωνικού τουρισμού που είναι κάτοικοι του νησιού και θα επιλέξουν να κάνουν χρήση των δελτίων που παραλαμβάνουν από τα ΚΕΠ, κάνοντας τις διακοπές τους στο νησί τους αλλά εκτός από το χωριό ή την πόλη μόνιμης κατοικίας τους.

Αυτό ορίζει Κοινή Υπουργική Απόφαση (ΚΥΑ) που εκδόθηκε σε ΦΕΚ ενώ πάντα σύμφωνα με την ΚΥΑ, επιδοτείται το κόστος μετακίνησης των δικαιούχων του προγράμματος κοινωνικού τουρισμού ΛΑΕ/ΟΓΑ από άλλες περιοχές της χώρας στο νησί της Λέσβου με 50 ευρώ για κάθε άτομο που καταβάλλει ολόκληρο εισιτήριο και με 25 ευρώ για τα άτομα που δικαιούνται μειωμένο εισιτήριο.

πηγη
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια