Προτεινομενη Αναρτηση

Πότε θα καταβληθεί η δεύτερη δόση του επιδόματος παιδιού - Ποιες είναι οι προϋποθέσεις

Στα τέλη Ιουνίου θα καταβληθεί η δεύτερη δόση του επιδόματος παιδιού για το 2018. Συγκεκριμένα, η διοίκηση του Οργανισμού Προνοιακών Επιδομ...

Η εθελοντική ομάδα «Ierapetra V.2» έφτιαξε και τοποθέτησε 7 σπιτάκια για τ’ αδέσποτα της Ιεράπετρας ΚρήτηςΣυνδυάζοντας την αισθητική και τη λειτουργικότητα οι εθελοντές της ομάδας «Ierapetra V.2» κατασκεύασαν με πολύ μεράκι, αγάπη και προσωπική δουλειά επτά εντυπωσιακά ξύλινα σπιτάκια για τ’ αδέσποτα ζώα που ζουν στα διοικητικά όρια του Δήμου Ιεράπετρας της Κρήτης.Τα πανέμορφα αυτά σπιτάκια λειτουργούν ουσιαστικά ως Σταθμοί Φροντίδας Αδέσποτων Ζώων αφού στο εσωτερικό τους υπάρχουν ανοξείδωτες ταΐστρες και ποτίστρες, ενώ διαθέτουν και ειδικό χώρο εναπόθεσης ακαθαρσιών για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς.

Το κόστος κατασκευής των επτά ξύλινων σπιτιών καλύφθηκαν από χρήματα που συγκεντρώθηκαν σε εκδήλωση που πραγματοποίησε ειδικά γι’ αυτό τον σκοπό η ομάδα «Ierapetra V.2», αλλά και από πόρους που προέρχονταν από τους ίδιους τους εθελοντές που συμμετέχουν στην ομάδα.

Τα δύο πρώτα σπιτάκια είχαν εγκατασταθεί μέσα στην πόλη της Ιεράπετρας (πλατείες έναντι σούπερ μάρκετ Lidl & Balla Center) τον Οκτώβριο του 2016, κερδίζοντας θετικά σχόλια από τους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αρκετοί από αυτούς τροφοδοτούν εθελοντικά τις ταΐστρες και τις ποτίστρες, και καθαρίζουν και το χώρο.
πηγήpetsonly.gr
Share on Google Plus

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου

Γυναικα

Ταξιδια